Interiør24 trygg handel
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

BOLIGSTYLING

Interiør24Boligstyling

 Boligstyling i Ringerike

 

 

 Om Interiør24Boligstyling

 

Vi er en interiørbutikk på nett som holder til på Hensmoen i Hønefoss. Nettbutikken

ble åpnet i 2016 og har siden den gang vokst i takt med populariteten for Nordisk Design og Skandinavisk design Vi spesialiserer oss innen nordisk design og tilbyr boligstyling som skal forvandle et salgsobjekt til et potensielt drømmehjem for kjøperen. Vi har hatt lidenskap for interiør og møblering i mange år. Tanya Pilskog er daglig leder og grunnlegger av Interiør24 AS. Hun har lang erfaring og god kunnskap om hva som selger og tiltrekker seg kunder, samtidig som hun har et godt øye for detaljer og er perfeksjonist ned til den minste lille ting. Vi vet at et positivt førsteinntrykk er avgjørende for bud og salg av din bolig.

 

 

 

Hvorfor bruke boligstyling?

 

Målet med boligstyling er at potensielle boligkjøpere skal se sin boligdrøm i selgerens bolig. Vi vil hjelpe til slik at potensialet blir utnyttet til det fulle, ved å legge til rette for at en potensiell kjøper får følelsen av at det er hjemmekoselig, innbydende, romslig og harmonisk. Vi er overbevist om at det visuelle er viktig når en bolig skal selges og at den gode følelsen kommer når interiøret ser ut som et hjem man vil flytte rett inn i.

 

 

Vi tilbyr

  

  • Gratis befaring av 45 min. Vi kommer hjem til deg og ser over boligen. Her vil vi ta mål ved behov, ta bilder og bli kjent med boligen. Vi vil også komme med konkrete tips til deg om hva som bør gjøres før et salg. Bør det feks males?
  • Delstyling. For de som trenger det lille ekstra. Vi gir en veiledningstime og gir kunden tips til klargjøring av boligen. Før foto kommer vi og dekorerer slik at de viktigste områdene fremheves.
  • Fullstyling. Vi styler alle rom i boligen for at den skal skinne før salg.
 
 
Slik jobber vi
 

 

Fullstyling

 

- Befaring av boligen

- Tilbud/kontrakt sendes som

undertegnes før oppdraget

utføres

- Stylist setter sammen en dekor/

møbelpakke som passer kundens

bolig

- Transport med inntil 4

bæremenn. Levering og henting.

- Styling av boligen

- Leie 4 uker +

- Henting av stylingen

 

 

Kontakt oss for å se om vi kan hjelpe deg.

 

Ring 4000 1847 og spør etter Tanya :)

Eller send en email til post@interior24.no

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke