Interiør24 trygg handel
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Bedre immunforsvar - hamp olje

17.03.2020

BEDRE IMMUNFORSVAR
 

Dette blir en noe annerledes bloggartikkel, som ikke handler om interiør og møbler, men mer om å dele noe med dere, som jeg tror kan være av stor betydning for deg og dine nærmeste. Fokuset på god helse og best mulig immunforsvar er større enn noensinne. Dette er handler om å balansere kroppen din og gi deg et bedre immunforsvar.

Jeg kom over dette fantastiske produktet i Juli 2019, og det har betydd mye for både helsen min og for helsen til mange andre rundt meg. Jeg ønsker å nå å dele dette med dere.
 

Familiebedrift

Som du kanskje vet, så er Interiør24 en familiebedrift, som blir drevet av min kone, Tanya og meg, Svein Inge. 
Vi er en firebarnsfamilie, så mye av fritiden går med til fotball, håndball, sykling og mye mye mer. 

Vi har tidligere startet opp og drevet nettbutikker, blant annet var vi med å bygge opp og drive SparMax fra 2005 til 2015. Da solgte vi boblebad, infrarøde bastuer etc for nesten 1 milliard kroner, og var med å gjøre slike produkter til allemannseie.
 

Fantastisk helseprodukt

Når det gjelder dette fantastiske helseproduktet som vi snakker om, så har det på mange måter endret livet mitt, og jeg har lenge gått og lurt på om hvordan jeg kan få delt dette med flest mulig. La flest mulig få samme muligheten som meg, uten at det oppfattes på feil måte. jeg vil på ingen måte pushe dette produktet på noen, og det har ingenting med Interiør24 å gjøre.

Har jo vært litt redd for å "blande kortene", blande det private med det som foregår i Interiør24. Men etter mange gode råd, både fra venner, familie, bekjente og til og med konkurrenter, så har jeg bestemt meg for å dele min historie - spesielt nå som det kanskje er viktigere enn noensinne.
Dersom jeg får bare 1 person til å begynne å bruke dette fantastiske helsekostproduktet, så er det verdt det. Men jo flere som får forandret livet sitt til det bedre, jo gladere blir jeg.

 

Min historie

Jeg har de siste 8 månedene brukt et kosttilskudd som har hjulpet meg på en sånn måte at jeg flere ganger har måttet knipe meg selv i armen. De fleste som kjenner meg, spør meg om hva som har feilet meg, jeg har jo virket så frisk og rask hele tiden. Bygget opp to firma de siste 15 årene, det ene bygget vi opp til til å omsette for 100 millioner per år fordelt på Norge, Sverige og Danmark. Med andre ord MYE jobb!
4 barn har vi, 6, 8, 10 og 16 år gamle, Er håndballtrener og fotballtrener og også engasjert på mange andre arenaer.
Det jeg har klart å holde forholdsvis godt skjult er at jeg har hatt store utfordringer med energien de siste 5-6 årene. Slitt med å stå opp om morgenen, slitt med å holde ut en hel arbeidsdag, og ofte lagt meg tidlig på kvelden, helt utslitt. Unormalt sliten til å være meg. I tillegg har jeg slitt med betennelse mellom skulderbladene, «stress nakke» og hodepine opptil flere dager i uken. Jeg har også slitt med magen, og forsøkt å kutte utt både gluten, melkeprodukter og annet i forskjellige perioder for å finne ut hva som plaget meg, da legene ikke har klart å finne ut hva det er.
Alt dette hadde jeg lært meg å leve med - tilpasset meg til helsen min - på en slik måte at jeg fungerte bra nok.


Fullspektret hampolje

Jeg begynte å bruke et kosttilskudd produsert i USA, i midten av Juli i 2019. Det er fullspektret Hamp olje. Før jeg bestemte meg for å kjøpe det inn til eget bruk via internett, brukte jeg først mye tid på å undersøke produktet, selskapet som produserer det, og ikke minst lovligheten av å kjøpe det inn og bruke det. Hamp har vært brukt i kostholds og medisinsk sammenheng i årtusener, og jeg har lært veldig mye om dette de siste 8 månedene. Dette er det produktet som akkurat nå vokser mest i omsetning i hele verden, og det sier ikke lite. Hampolje er et av de ordene det søkes mest om på Google for øyeblikket, og det øker.


Overraskende resultater

Etter en ukes tid hadde jeg fått tilbake energien min, slik som den skal være!!
Fremdeles nå etter å ha brukt hampolje daglig 8 mnd er det slik, og det er ingen grunn til at det ikke skal det.

Mageproblemene forsvant etter 1-2 uker!

Betennelsen mellom skulderbladene forsvant helt, etter ca 1 mnd, og den er borte. Denne betennelsen tror jeg at jeg har hatt i nesten 10 år!?! Stressnakken er nesten helt borte, gått ifra å ha det flere ganger i uken, med (ufrivillig) bruk av Paracet flere ganger uken, til at jeg har det kanskje 1 eller 2 ganger per mnd. Men trenger ikke bruke Paracet for å få det bort. 


Jeg bare MÅ dele dette videre - "pay it forward"

De av dere som kjenner meg fra før, vet at jeg «er skrudd sammen slik» at jeg egentlig ikke kan holde noe så bra for meg selv. Jo mer jeg har satt meg inn i årsakene til at denne planten fungerer så bra for helsen, jo mer sikker har jeg blitt på at alle har bruk for dette kosttilskuddet. Noen har virkelig bruk for det - på et slikt nivå at det faktisk endrer livet, og andre på et mindre nivå - der de rett og slett bare blir litt friskere og raskere i hverdagen - øke immunsforsvaret.

Jeg har nevnt det for noen av mine venner, og flere av de har allerede også begynt å bruke dette helsekostproduktet daglig. Resultatene har vært formidable for flere av de. Mange av de forteller om det til sine venner. 

Jeg føler meg nå rett og slett forpliktet til å informere flest mulig om dette fantastiske produktet, som jeg ser forandre livene til folk rundt meg. Det er folk som bruker det mot smerter, mot langvarige mageproblemer, mot urinsyregikt, mot jumpers knee, mot betennelse i kroppen. Folk som er så uheldig å ha mer alvorlige sykdommer, som Parkinson, Fibromyalgi, migrene, ME, MS, sosial angst og mange flere, kan også få en god effekt av dette kostholds produktet. Generelt sett kan det øke immunforsvaret ditt radikalt, og gjøre at du står styrket i hverdagen.


Ta deg råd å prøve det du også

Jeg mener det er absolutt verdt å prøve det!
En måneds forbruk ligger fra kr 600 til kr 1200, avhengig av dosering og innkjøp, og man handler det via en nettbutikk i USA. Utrolig enkelt å bruke, da man bare drypper det i munnen.


Hvordan kan du få kjøpt?

Dersom du ble nysgjerrig på å vite mer om hvorfor dette kan fungere mot så mye forskjellig, om du mener at du kanskje kunne ha bruk for dette, eller at du kjenner noen som kan ha bruk for det. Man får per i dag bare tak i dette via invitasjon til å handle i nettbutikken, noe som naturligvis gjør det til en meget sikker handel. Fra du bestiller det, til du har det i postkassen går det ca 14 dager.

Ta kontakt via sveininge@interior24.no om du vil få en invitasjon til å handle, eller bare rett og slett vil ha litt mer info.

Ha en fortsatt god dag! :)
 

Ønsker deg alt godt!

 

Hilsen,
Svein Inge Pilskog
Grunder av Interiør24 AS

PS! Du kan også melde deg inn i denne Facebookgruppen for å få mer info:

 
Bedre helse og Bedre økonomi
Privat gruppe · 75 medlemmer
Bli medlem
Hei! Takk for at du er blitt med i denne gruppen. Gruppen er etablert av grunnleggerne av Interiør24, Tanya og Svein Inge Pilskog. Gruppen ble laget f...
 

 

Les mer...

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke